Sopar comiat del consiliari de la Comissió.

Foto de família. 
El passat divendres alguns membres de la Comissió de Setmana Santa van fer un sopar comiat de l'actual consiliari mn. Sergio Notó, que en breu deixa la consilieria per a continuar amb els seus estudis professionals i les seves funcions del ministeri pastoral.

El gener de 2013 mn. Vivenç Mira va presentar a mn. Sergio Notó a la Comissió i el va proposar com a vice-consiliari. En aquell moment Notó era rector de la parròquia de la Mare de Déu de Montserrat i havia estat confrare històricament vinculat a la confraria  de la Macarena que té seu canònica a Sant Agustí de Barcelona.  Els mossèns de l'arxiprestat van dipositar en ell la confiança. Passada la primera Setmana Santa de 2013 en la que aquest prevere va conèixer la Setmana Santa mataronina va passar a ser el dia 1 d'octubre del mateix any a ser el consiliari general de la Comissió.  Durant aquests anys la Comissió ha crescut de la mà d'aquest consiliari, essent un membre més d'aquesta gran família confrare. Ara al maig de 2016 continuarà amb un nou camí.

Mn. Notó amb un quadre
amb tots els Misteris de Mataró. 
La família, com sempre, l'espera amb els braços oberts per a compartir aquests moments d'estacions de penitència on s'ha fet present a Jesús i la seva mare als carrers, les eternes reunions i nombroses sobretaules. Fins aviat.