Exposició Misteris Divendres Sant

Moment de l'obertura de les portes  a la Basílica per a veure els Misteris del Divendres Sant.

El bisbe Toni en el moment de fer l'acollida als misteris del Divendres Sant.
El Divendres Sant al matí finalment es va fer una exposició dels Misteris del Divendres Sant. No hi eren tots, ja que a la tarda arribava el Sant Crist de la Bona Mort que venia acompanyat pels Armats de Mataró.

Aquesta exposició es va fer en tant que  contemplació dels Misteris del Divendres Sant i era el primer cop que es feia a la Basílica de Santa Maria. De fet a l'any 2011 hi va haver una exposició de les Imatges, però en aquesta ocasió eren els Misteris tal i com surten en processó.

Més de 400 persones es van apropar a l'acte que va comptar amb la presencia de, Bisbe Toni, acompanyat pel consiliari de la Comissió de Setmana Santa mn. Álex Marzo i el rector de Santa Maria, mn. Segimón Garcia. També hi havia representants de confraries i germandats.

Reunió previa a la Processó General a la Sala de Juntes de la Capella dels Dolors
El proper any, segur acte acte guanyarà amb presència de tots els Misteris.

Durant l'exposició però, els membres de la Comissió de Setmana Santa responsable del Divendres Sant es reunien a la Capella dels Dolors.  Es va fer un repàs dels diferents temes i va comptar també amb l'assistència del Bisbe Toni i de l'Alcalde de Mataró que van comentar sobre la importància d'aquest acte ciutadà a l'espai públic, vetllar per la seguretat i garantir un bon esdeveniment.
Imatges: Joaquim Vives.

Foto de Familia del Servei d'Ordre  i responsables de la Processó General 2018

Potser t'agraden aquestes entrades