Cartell Processó Dijous Sant i "El Llamador"

Cartell Dijous Sant, Nit Morada
Continuen els actes de presentación dels programes i cartells per part de les confraries i germandats.
La tarda de dissabte ha estat el moment per a la Hdad. Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza.
 En un acte familiar i acollidor a la capella de la Casa Germandad, que s'ha quedat petita per a l'acte, s'ha presentat la revista "El Llamador" i el cartell de Dijous Sant, mentre hi havien altres activitats a la mateixa Casa.
 
El Llamador, és la revista de Quaresma de la Hermandad que fa més de 20 anys s'edita. En aquesta en tant que opuscle hi ha apartats d'història de l'entitat, un recull de l'extens programa al llarg de l'any i nombroses informacions sobre la Setmana Santa 2018. Aquest ha estat presentat pel vice-hermano Mayor de l'entitat en Javier Lechuga.
 
Després de la intervenció del consiliari mn. Jordi Illa, qui ha recordat la importància de preparar-se per als actes de Passió i celebració del missatge de Resurrecció ha estat el moment per a presentar el cartell.
 
El cartell recull en primer pla a les imatges titulars donant llums a una nit fosca enlluernada només amb una espelma de fons. Al·legoria a la nit Morada que se celebra al barri de Cerdanyola.
 
Tanmateix,  s'ha aprofitat per presentar el programa 2018 de l'entitat conformat per la Matinal de Saetas que enguany fa trenta anys, dos trasllats, un acte d'acollida de germans, el Pregó de Setmana Santa co-participat amb la Comissió, la processó de Dijous Sant, la participació a la Processó General, l'impuls de la nova processó infantil, a més d'altres com tríduums, el concurs d'imatges confrares entre els més destacables. Un programa extens i molt concentrat.
 
L'acte ha finalitzat amb el parlament del regidor Miquel Ángel Vadell qui ha parlat sobre la importància de la tasca de l'entitat que fa ciutat, i que també posa el nom de Mataró molt més enllà; i amb el parlament de la Confraressa Major qui ha convidat a viure, conviure i reviure la passió per a poder celebrar la Pasqua.
 

Potser t'agraden aquestes entrades