Programa Setmana Santa Mataró 2018

https://drive.google.com/open?id=1eKvj1CYy-feZjegpVDjQsRfR9WgYxESN


El proppassat dissabte es va presentar el Cartell de la Setmana Santa de Mataró 2018. També es va exposar el programa d'actes d'aquest any presenta una quarentena llarga d'esdeveniments conformant Mataró com una ciutat referent en el món confrare català.
 
És una ciutat que atesa la seva realitat confrare de confraries, germandats i Armats presenten processons com la de la Coronació d'Espines que enguany celebra el seu trentè aniversari,  del Prendiment, la Processó de Dijous Sant Nit Morada, la Nit del Silenci, la Processó del Silenci, o la Processó General de Divendres Sant, Patrimoni Cultural de Mataró que aplega a tots els accents, realitats i misteris presents a la ciutat. També aquest 2018 se suma una nova Processó la Infantil de Diumenge de Resurrecció. 
 

Un Programa que també presenta actes sagramentals com La Passió: els últims dies de Jesús o l'Escenificació del Prendiment, els Via Crucis de la Llàntia, Cerdanyola..., altres actes de gran component cultural com són la Matinal de Saetas que també suma la seva 30ena edició o el Concert Solidari, així com el Pregó de Setmana Santa o molts actes de tipus litúrgic. Un gran programa que es reinventa any rere any i aportant millores com la de la Processó General o efemèrides. Un programa viu que fa que Mataró sigui una ciutat amb el programa més extens de Catalunya actualment, en un context català on aquesta tradició reviu i recorda el temps de la reinaxença catalana, els accents del sud, o les processons del s.XVII.
 
Així és també la Setmana Santa de Mataró elements tri-centenaris, d'altres més recents i d'altres fruit de la mateixa diversitat de la ciutat.
 

Potser t'agraden aquestes entrades