Sopar XXX aniversari Captiu-Dolors


Dissabte va ser dia gran per la Germandat de Jesús Captiu i Nostra Senyora dels Dolors. A dos quarts de deu del vespre començava el sopar de celebració del 30è aniversari de la Germandat. Més d'un centenar de persones, autoritats, personalitats del món confrare, germans i amics s'aplegaven a l'hotel Atenea Port de la ciutat de Mataró per gaudir d'aquesta jornada de celebració i retrobament.
L'acte va iniciar-se amb un emotiu discurs de la Germana Major, na Flori Carrasco Barrigas, en el que va glossar la història i el futur de la nostra germandat. Paraules d'agraïment per aquells que amb una acció valenta, en temps difícils pel món confrare, varen fer un pas endavant fundat la Germandat.
 
 Agraïment per tots aquells que durant tots aquests anys han mantingut viva aquella flama, fent-la  més gran i forta, els Germans majors, els membres de Junta i tots els Germans i Germanes que han format part de la història de la confraria.
 
Per finalitzar l'àpat, l'Il.lustríssim Sr. Alcalde de la Ciutat David Bote García, va oferir el brindis d'honor i els assistents varen poder gaudir del pastís d'aniversari.
 
La festa va continuar fins a altes hores de la matinada amb el ball que va fer patent la bona sintonia i unitat d'aquest gran Germandat .




 

Potser t'agraden aquestes entrades