Altracop, gràcies a la solidaritat. Mataró x Càritas


Grup de voluntaris de la Comissió de Setmana Santa amb l'Antoni Vilà, president de Càritas Mataró
Aquest dissabte s'ha tornat a celebrar a Mataró la jornada de Càritas on es procura mostrar la gran tasca i feina que fa aquesta entitat durant tot l'any. I com no podria ser d'una altra manera a la capital del Maresme, s'ha celebrat amb la implicació de nombroses entitats, en un to festiu... i que encara continua avui dissabte.

Entrega d'un dels lots d'aliments.
La Comissió de Setmana Santa, com cada any, s'ha fet càrrec del dinar amb una arrossada popular organitzada per 42 voluntaris i voluntàries que han ofer un àpat a tots els assistents a la jornada. En 
concret en aquesta edició s'han fet 260 tiquets. El dinar s'ha fet gràcies a l'equip de voluntaris i voluntàries que com sempre, han volgut estar al costat de l'entitat mataronina. I també ha comptat amb l'empressa Assolim food Services, fer-ho bé! que ha ofert el menatge i aliments de forma gratuïta per tal que d'aquesta manera el recaptat del dinar fos íntegre a Càritas.
 
A part, totes les confraries han fet un recapte d'aliments per a poder disposar per a les famílies més necessitades, i que han entregat també en la diada de dissabte.
 
Moltes felicitats a tots i totes, bona feina a Càritas.
 
Organitzant el dinar.

Moment del repartiment dels àpats

Voluntaris de diferents entitats treballant conjuntament per la diada.

Vista d'alguns dels estands.

moment per gaudir de la música de l'Agrupació Musical del Maresme que ha posat d'empeus als assistents

Repartint els àpats
Fins la propera!
 Veieu aquí altres imatges de la jornada.