Concert solidari destinat a l'associació catalana de trastons metabòlics hereditaris


El proper dissabte 4 de març després del Via Crucis General del Consell General de Confraries i Germandats de l'Arxidiòcesis de Barcelona organitzat per la Confraria de Jesús Captiu i Ntra. Sra. dels Dolors es farà el concert solidari de marxes processionals organitzat per la mateixa confraria.
 
Aquest concert es realitzarà en el Teatre del Foment Mataroní (C/ Nou de Mataró) a les 20:00 i tindrà un preu d'entrada de 5 euros. Tota la recaptació d'enguany anirà destinada a l'Associació Catalana de Trastorns Metabòlics Hereditaris.
 
Aquesta associació treballa des de gairebé 3 dècades en diferents línies d'investigació i de millora de la qualitat de vida dels nens i nenes afectats per un trastorns, en particular per la fenilcetonuria (PKU), que és una errada en la degradació d'un animoàcid, la fenilanina.  Aquest trastorns en els nens i nenes comportarà alguns desequilibris en tots els compostos que té el cos ( per a explicar-ho en un llenguatge planer) i pot comportar alguns  graus de subdesenvolupament.  Una detecció precoç i un tractament en la dieta i l'educació del nadó i el seu entorn familiar és fonamental.
 
Com molts dels actes que organitzen les confraries tenen una destinació en la caritat, però també a d'altres fonts com aquesta.
Indistintament de la disponibilitat de l'assistència o no, des de la Confraria i des d'aquest bloc, s'anima a poder participar en la contribució amb una fila zero.
 
Telèfon de reserves 625.924.232 ó correu secregermandat@hotmail.com

Més informació:



Potser t'agraden aquestes entrades