Cavalcada i nit de reis solidària.

Ai que arriben...ai que ja són aquí!
 
Un dels ajuntants de SSMM Baltasar content d'arribar per fi a Mataró.

Una de les carteres organitzant la logística de la nit.
 
La Oca sota la Lluna

Ses Majestats els Reis de l'Orient han arribat a Mataró per a recordar aquella visita que varen fer fa molt de temps al Nen Jesús a la ciutat de David, Betlem. I com no, per a portar la il·lusió, diversió, i presents a tots els infants de totes les cases de la ciutat.
 
Aquesta nit no hi havia l'Estel que va guiar els Reis de l'Orient fins Betlem, un Estel que indicà que va néixer un Rei de Reis, el Fill de Déu; però a Mataró el cel estel·lar ha deixat veure els  3 Reis que diu la cultura popular, o també 3 Maries del Cinturó d'Orió. 
 
A la ciutat la Cavalcada ha posat de relleu que és un acte de ciutat, participat i molt unitari en la diversitat plural i diversa que viu i conviu a la ciutat, i que també representen els Reis Mags.
 
Després de l'arribada a l'Ajuntament els ajudants i patges han portat l'Estel a moltes cases mataronines. També a famílies que aquests dies tenen algunes dificultats per a portar tot el que els nens demanen en els seus desitjos.
 
Sortint dels Salesians part del seguici a portar regals a les cases del més petits.
Grup de voluntaris amb els Reis als Salesians de Mataró
Per això han comptat amb la col·laboració dels Salesians de Mataró a través del projecte d'apadrinament de 165 cartes de nens i nenes de la ciutat. Tots ells han rebut la visita a casa d'un dels Reis i part del seu seguici de patges.  Felicitats a tots ells.
 
La Comissió hem pogut participar apadrinant algunes cartes en una ciutat on la solidaritat és un dels seus principals valors.
 
Bona nit de Reis!
 
Bona Epifania del Senyor.