Escenificació teatral "Mariquilla Terremoto".


El teatre del Foment Mataró ha acollit l’obra “Mariquilla Terremoto” escrita i estrenada al 1930 pels germans Serafín  i Joaquín Álvarez Quintero.

Una de les moltes discussions de Cristobalito amb la Sagrario i Gracita..
Aquesta escenificació s’encabeix en els diferents actes que la Hermandad Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza realitza des del mes d’octubre per tal de recaptar fons per a la restauració de la imatge del Nazareno de Mataró.

450 han omplert gairebé la totalitat del teatre per veure els actors de l’Escola Sant Josep que han posat de relleu la maduresa que tenen amb aquesta peça teatral tant en els diàlegs entre personatges, el control de l’escena com el trama de la mateixa obra, malgrat ésser actors i actrius amateur. Felicitats a tots ells.

Entre el públic assistent representants de les entitats del barri de Cerdanyola i també d’altres confraries de la ciutat que han volgut donar suport a l’acte teatral.

Maria, Mariquilla Terremoto torna al poble.
L’obra que recull la tornada d’una filla del poble de Los Corrales de Sevilla després de néixer en la pobresa de principis de segle i ara essent una actriu de renom internacional, es desenvolupa a casa d’en Cristobalito servent d’un dels señoritos difunt fa uns anys i que té un fill trepa, amb la cara molt dura i butxaca trencada. Durant els diferents actes es recull el dia a dia en un poble com aquest i on les notícies volen, els diferents personatges juguen als seus interessos i es desenvolupa entre tradició i modernitat.

Moment del monòleg d'en Kike, el "Señorito"

Moments previs a l'estrena.
Mònica i Rocío, les conductores de l'acte.
  
Isidoro i les seves "flemes" i "crides falses a la calma.
 
Detall de Gracita.

Potser t'agraden aquestes entrades