Trasllat del Sant Sepulcre a la Sagrada Família

El Sant Sepulcre arribant a Carles Padrós.
 
Cau la tarda i la llum de la lluna arriba al Cris Jacent
L'any 2013 la Confraria del Sant Sepulcre va ser el darrer en el que es va fer el trasllat de la Casa Germandat al carrer de l'Esperança fins a la parròquia de la Mare de Déu de l'Esperança. Allà estava uns dies amb motiu de celebrar el dia i Missa de Difunts i també la celebració de Tots Sants. Molts familiars que anaven al cementeri dels Caputxins aprofitaven breument per entrar i resar una estona a la parròquia i d'altres confrares per a fer-ho davant la imatge de Jesús Mort en el Sant Sepulcre, abans de la Resurrecció.
Aquest any 2016 la Junta Gestora de l'entitat ha volgut recuperar aquella tradició del barri dels Molins i ha volgut celebrar també en germanor i confraria una Missa de difunts amb presència de la Imatge titular de la Confraria, en aquesta ocasió però a la parròquia de la Sagrada Família.
S'ha celebrat un trasllat de la Casa Germandat, que des de fa dos anys té seu al carrer de la Creu Roja, on han participat els membres d’aquesta confraria, una família molt unida, i han comptat amb l'acompanyament de mn. Ramón Roca, rector de la Sagrada Família, i també d'un grup de nens i nenes de la confraria que han volgut marcar i acompanyar el pas amb timbals i bombo com es feia anys enrere.

Diferents moments del trasllat

 Al acabar el trasllat s'ha fet la Missa de Difunts conjuntament amb la comunitat parroquial de la Sagrada Família.
Una catapàs donant inici a la marxa.
 
El Sant Sepulcre pel barri dels Molins.
Acompanyament musical de nois i noies de la confraria.
¡
 
 
Més informació:
Notícies de la Confraria:

Potser t'agraden aquestes entrades