Processó Infantil Nen Jesús de Praga


Arriba del petit pas a la Basílica de Santa Maria. 


Les llums de la tarda sobre els petits portants. 
L'any 2014 s'impulsava una iniciativa de Processó Infantil en motiu del Nen Jesús de Praga. Tal i com exposava en Jaume Castells l'entrevista que se li va fer en aquell moment, era un nou acte destinat bàsicament a la catequesi dels més menuts de les confraries de la ciutat.

Aquest any aquesta processó organitzada per la Germandat de Jesús Captiu i Nostra Senyora dels Dolors, arriba a la seva tercera edició. 

La festivitat ha iniciat amb la celebració de l'Eucaristia al Convent de les Germanes Caputxines presidida per mn. Josep Teixidó i amb la participació de nens i nenes. 

Des d'allà s'ha processionat la imatge de l'Infant Diví portat per nens i nenes i amb l'acompanyament musical de l'Agrupació Captiu-Dolors.

A l'arribada a la Basílica Mil·lenària de Santa Maria, els més menuts han demostrat la sintonia amb les marxes processionals, i no volen baixar en cap moment l'elevació i presència de la Imatge. Un vano de pares i mares ha arropat en tot moment els petits portants mentre s'escoltaven les petites campanetes davant del pas. 


El Nen Jesús entrant al Temple
Una lluminera

Molt més a:





L'estendard esperant el pas. 
Les càmeres i mòbils volent capturar el moment. 
elevant a Jesús. 
Diferents detalls de la processó.
La Llum de l'infant a la tarda. 
L'estendard.

Detall dels portants. 
Els i les portants en processó pel carrer de les Monges. 
Detall dels nens portants. 

Potser t'agraden aquestes entrades