Cap de Setmana Confrare a Mataró

Aquest diumenge dia 1 de març es dóna tret de sortida dels actes de la Setmana Santa de Mataró. 
Estem immersos en la Quaresma. I com no és menys, les confraries i germandats pregonen que la Setmana Gran s'apropa. Aprofitem per a fer actes de formació, acollida i germandat.

En especial aquest diumenge la Comissió de Setmana Santa ha preparat una jordana on es donarà presentació del cartell de la Setmana Santa 2015.

En aquest acte hi haurà una Conferència a càrrec del sr. Joan Ignasi Boada,  expresident de la Junta de Confraries de Tarragona i impulsor dels congressos catalans de confraries, germandats i congregacions. 

Tanmateix hi haurà la presentació de l'exposició de dones confraresses, acte organitzat per la Comissió de Setmana Santa i l'Assocació de Dones Confraresses de Barcelona.  Acabat l'acte hi haurà el dinar de germanor a la Casa Germandat de la Divina Pastora ( cal reserva al correu setmanasantamataro@yahoo.es) 

La tarda, serà moment per a gaudir dels espectacles i col·laborar en el festival solidari per a recaptar aliments per a Càritas i la Fundació Sant Joaquim de Mataró. També al mateix moment al volt de les 19:45 s'aprofitarà el Via Crucis de Santa Maria per a beneir l'estendard del Sant Crist de la Bona Mort.

Un primer cap de setmana de retrobament del món confrare. Us hi esperem.

Potser t'agraden aquestes entrades