Celebració XXVè aniversari de la Germandat de la Soledat

La Soledat una imatge estimada en un barri que l'ha fet seva.
La Verge de la Soledat.
Moment de la celebració a la Sagrada Família.
Comença el mes de setembre i en aquest s'intensifiquen els actes de les confraries i germandats que celebren el seu XXVè aniversari fundacional. Així dons durant aquest mes i a l'octubre s'organitzaran una multitud d'actes, cultes i processions extraordinàries per la ciutat de Mataró.
La primera d'aquestes és la de la Verge de la Soledat que ara fa vint-i-cinc anys es beneïa a la Parròquia de la Sagrada Família per part de mn. Mariano de la Cruz i començava a processionar pel barri de Cirera que va veure créixer aquesta Germandat.

Per aquest motiu les confrares de la Soledat i la comunitat cristiana de Cirera han volgut organitzar una petita processó pels carrers del barri en mostra d'agraïment i coincidint amb les festes del barri, i després d'una ofrena floral i la celebració de la Santa Missa per part de l'actual consiliari Mn. Ramón Roca.
Comitiva processional.

A l'acte processional van participar diversos confraries de Passió de Mataró així com la Hermadad Divina Pastora  que també té seu canònica a la Sagrada Família, i va ser acompanyada  musicalment per la banda de tambors i cornetes de la Germandat, així com la presidenta na Cristina González.

Veiueu a continuació un vídeo de l'inici de la processó:


Per a més informació podeu visitar el web de la Germandat de la Soledat o visitar el seu espai a facebook.
Imatges i vídeo cedit per la  Hermandad de las Angustias de Barcelona.

Potser t'agraden aquestes entrades