La Col·laboració amb l'Ajuntament de Mataró

Moment de la signatura
Signatura del Conveni de Col·laboració per a la realització i foment de la Setmana Santa mataronia.
Aquesta tarda amb motiu de l'inici oficial de la Setmana Santa a Mataró, l'Ajuntament de Mataró ha signat un conveni de Col·laboració amb la Comissió de Setmana Santa i els Armats de Mataró per a l'organització dels actes de la Setmana Santa 2012.
L'objecte d'aquest conveni és el de regular la col·laboració entre l'Institut Municipal d'Acció Cultural (IMAC), l'Institut Municipal de Promoció Econòmica (IMPEM) , la Comissió de Setmana Santa i els Armats per a la celebració dels actes. Aquest també contempla els  compromisos que s'adquireixen com  són el de complir el que estableix el Pla d'Emergència  i els preventius sanitaris, així com participar de les accions de difusió dels actes i promoció de la ciutat de Mataró.
El Conveni ha estat signat pel sr. Jordi Merino en tant que representant de la Comissió de Setmana Santa, el sr. Jordi LLinàs com a president dels Armats, el sr. Joaquim Fernàndez com a president de l'IMAC i el sr. Miquel Rey com a president de l'IMPEM.
El sr. Jordi LLinàs, l'Il·lm. sr. Joan Mora i el sr. Jordi Merino
A l'acte de la signatura també ha participat l'Alcalde de la ciutat, el sr. Joan Mora. En el seu parlament ha insistit en que estem davant de tot un seguit de 43 activitats que organitzen les confraries, germandats i Armats, dels quals es coneixen les 7 processons, i la de més renom i visió externa que és la Processó General de Divendres Sant, que configuren de la ciutat de Mataró com una, sinó la millor Setmana Santa que s'ofereix a l'actualitat a Catalunya. Ha convidat a assistir-hi i fer-ne difusió d'uns actes tant dignes i seriosos com els que es fan, però sobretot a gaudir-ne i a treballar-hi
A l'acte de signatura que s'ha celebrat a la denomina "sala des lleons" també han assisit en Jesús Moya, Germà Major de la Confraria de Jesús Captiu i Nostra Sra dels Dolors, i l'Amadeu LLinàs relacions públiques i portaveu dels Armats de Mataró.

Potser t'agraden aquestes entrades